Przez żołądek... do pracy

Urszula Rogólska

|

Gość Bielsko-Żywiecki 40/2013

publikacja 03.10.2013 00:00

Czy z dyskryminacją osób chorujących psychicznie i niepełnosprawnych intelektualnie na rynku pracy można walczyć w... kuchni? Polacy z Bielska-Białej razem z przyjaciółmi z Hiszpanii, Słowenii i Niemiec pokazali, że tak.

 Uczestnicy prezentacji w Teatrze Grodzkim mogli degustować europejskie potrawy przygotowane według przepisów projektu SUVOT Uczestnicy prezentacji w Teatrze Grodzkim mogli degustować europejskie potrawy przygotowane według przepisów projektu SUVOT
Urszula Rogólska /GN

Tarta szpinakowa, sałatka żurawinowa z indykiem, hiszpańska tortilla z ziemniaków, jajek i cebuli, rogaliki z dżemem kusiły kolorami i zapachami wchodzących do siedziby Bielskiego Stowarzyszenia Artystycznego Teatr Grodzki.

Dostępna jest część treści. Chcesz więcej? Zaloguj się i rozpocznij subskrypcję.
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.